Tilaus-, maksu- ja toimitusehdot

Yleistä:

Pennunvuosi.fi on Nordic Dog Sports Oy:n (2791502-4) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Nordic Dog Sports Oy:n ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Nordic Dog Sports Oy pidättää itsellään oikeiden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. 

Hinnat:

Kaikki sivuilla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä kuljetuskustannuksia. 

Maksuehdot:

Maksupalveluntarjoaja Klarna Checkout

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout -maksujärjestelmä.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit tehdä ostoksia netissä helposti, joustavasti ja turvallisesti. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Maksupalveluntarjoaja Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
www.paytrail.com

Käytössämme on myös Paytrailin kauppa lasku- ja osamaksuvaihtoehdot OP Lasku, Jousto ja Walley. Näihin voit tutustua Paytrailin sivuilla:

https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/4412478732561-Uusi-Paytrail-OP-Lasku-
 
https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/4413015963921–Jousto-lasku-ja-osamaksupalvelu-
 
https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/4413016029329-Walley-ohjeita-verkkokauppasi-asiakkaalle-

 

Toimitusehdot: 

Toimitus

Pyrimme lähettämään tilaukset 48 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä. Toimitamme tilaukset valintasi mukaan joko DB Schenkerin, Matkahuollon tai Postin kautta. Kaikkien toimitusvaihtoehtojen hinta on 5,90 €. 

Reklamaatio

Kuljetuksessa vioittuneet tai kadonneet tuotteet tulee ilmoittaa 2 viikon sisällä verkkokaupalle. Jos tuote ei vastaa tilausta tai on virheellinen, ota yhteys verkkokauppaan välittömästi, tai viimeistään 2 viikon sisällä. Virheellisten lähetysten palautuskustannuksista vastaa verkkokauppa. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.  

Pennun Vuosi -palvelu toimitetaan kokonaisuudessaan heti tilauksen yhteydessä, eikä palautusoikeus täten koske Pennun Vuosi -palvelua.

Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi ja yhteystietosi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Palauttaja maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset, eikä niitä hyvitetä maksunpalautuksen yhteydessä.

Yhteystiedot:

Nordic Dog Sports Oy

Lehdeskuja 1 

02340 Espoo

Puhelin: 040 574 4445

Sähköposti: hilkka@nordicdog.fi

Y-tunnus: 2791502-4

 

Materiaalin kopioiminen ja jakaminen kielletty

© Pennun Vuosi 2022